Beatleweek-festivaalit Liverpoolissa 25.-30.8.2017

Beatleweek on maailman suurin ja tunnetuin Beatles-yhtyeen kunniaksi järjestettävä festivaali. Sitä on järjestetty vuosittain 1980-luvulta alkaen, ja monituhatmääräisellä yleisöllään se on Liverpoolin suurin vuosittainen musiikkitapahtuma.

Festivaalin esiintyjä- ja vierasjoukko on todella kansainvälistä ja kattaa maapallon pohjoisesta etelään ja idästä länteen. Esiintyjiä ja esiintymislavoja on kymmenittäin, kaupungin parhaista teattereista ja konserttisaleista pubeihin ja hotellien baareihin. Erityisen kiinnostava on ns. Convention Day, jonka aikana haastatellaan monia läheisesti Beatles-yhtyeen uran ja musiikin kanssa tekemisissä olleita ihmisiä sekä järjestetään maailman suurin Beatles-tuotteisiin erikoistunut markkinatapahtuma. Osa festivaaliviikon tapahtumista on ilmaisia, mutta ylivoimaisesti parhaan ja kattavimman kuvan festivaalista saa hankkimalla koko tapahtuma-ajan kattavan ohjelmarannekkeen.

Suomesta on matkustanut Liverpooliin vuosien varrella Beatles-faneja monella tavalla, yksittäisesti ja ryhmissä. Oman ryhmänsä on järjestänyt paikalle yli 20 vuoden ajan lohjalainen Heikki Lehtonen. Matkapakettiin kuuluu tänä vuonna:

• Edestakaiset lennot Helsinki – Manchester – Helsinki
• Tilausbussikuljetukset Manchesterin lentokentältä Liverpooliin ja takaisin
• Viiden yön majoitus aamiaisineen festivaalin keskuspaikassa Adelphi-hotellissa (kahden tai yhden hengen huoneissa)
• Heikki Lehtosen opastama erittäin kattava 3½ tunnin kiertoajelu Liverpoolin Beatles-kohteille. Opastusten välillä kuunnellaan matkan aiheeseen läheisesti liittyvää musiikkia. Ajelu vie useille sellaisille kohteille, joilla kaupungin ns. viralliset kiertoajelut eivät käy.
• Festivaalin kaikki tapahtumat kattava ohjelmaranneke.

Festivaalien viralliset kotisivut:

Hinta: 1350 €/hlö   945 €/hlö

Vuoden 2017 matkalle on vielä vapaana 4 paikkaa. Näistä kiinnostuneet voivat lisätietoja saadakseen ottaa yhteyden Pentti-Oskari Kankaaseen:

• Sähköposti: oskari@herrankukkaro.fi