Tietoa esiintyjistä

Pentti-Oskari Kankaan 7 Seinähullua veljestä

Legendaariset Seitsemän Seinähullua Veljestä ovat esiintyneet yhtäjaksoisesti tänä vuonna jo uskomattomat 52 vuotta.

Antti Sarpila

Antti Sarpila on yksi harvoja kansainvälisesti tunnettuja jazzmuusikoitamme. Kotimaa on edelleen Suomi, mutta estradina koko maapallo. Antti on nykyään kysytty solistivieras jazzympyröissä eri puolilla maailmaa.

Anza Mertaranta Allstars

Antero ”Anza” Mertaranta on tunnettu urheilutoimittaja, mutta tuskin kaikki tietävät, että Anza harrastaa myös intohimoisesti musiikkia. Soittimena ovat rummut.  Muutamia vuosia sitten tunnettu  selostaja halusi bändin ja otti yhteyttä muusikko/artisti Seppo Tammilehtoon.

Aurajoella raikaa

Kuorojen ravintolakierros tulee taas! Tänä vuonna tapahtuman järjestää Sulasol ry. Kuorot ja lauluyhtyeet pääsevät taas esiintymään Turun ja Aurajokivarren ravintoloissa keskiviikkona 29.8.2018 klo 18:30 alkaen.

Lue lisää

BeatCoasters

BeatCoasters soittaa klassikoita rautalanka/beat-tyylillä, sekä suomeksi että englanninksi laulettuina.
Ohjelmistossa vieraillaan mm.  50-, 60-  ja jopa 70-luvun puolella.
Yhtyeen linjana on, että kaikki kappaleet ovat tanssittavia.

Bluescale & The BBand

Turkulaisen Kitaramusiikin yhdistys TKHS ry esittää Nostalgiaviikolla: THE BBAND (kuva ylhäällä) & Bluescale.

THE BBAND - nimensä mukaisesti Beatles-musiikkia

Calling Elvis

Calling Elvis koostuu 60-luvun turkulaisbändien jäsenistä ja he esittävät nimensä mukaisesti Elviksen musiikkia.

Kokoonpano:

Chimi Finlatin Band

Chimi Finlatin Band on iloista ja viihdyttävää musiikkia soittava latinoyhtye, joka toimii yhtenä kesän House-bandeistamme.

Yhtyeen kokoonpano 2018:

Cruisin's Son

Musiikkia 40- 50- 60-luvulta (Jazz, Gospel, Soul, Rock, Pop, Evergreen etc.)

Trioon kuuluu:

  • Jari Lehtinen (laulu, tamburiini ja kilkuttimet)
  • Timo Saario (piano ja laulu)
  • Ari Ainasoja (kontrabasso ja laulu)

DJ Goodblood & Kachao Man

Dj Goodblood on yksi Suomen aktiivisimmista latino- ja afromusiikkiin erikoistuneista levynsoittajista.

Duo Sirtaki

Duo Sirtaki on erikoistunut kreikkalaiseen populaarimusiikkiin, rebetikasovituksiin, ns. busukimusiikkiin ja erityisesti turistimusiikkiin ("turistika").  Dio Sirtaki syntyi vuonna 1991 ja on esiintynyt säännöllisesti siitä lähtien.

Ernos

Legendaarinen Ernos, Suomen vanhin yhtäjaksoisesti esiintynyt yhtye! Ernos soittaa aina 60-luvusta uuteen musiikkiin asti. Yhtye on ollut Suomen listoilla ykkösenä 60- 70-lukujen vaihteessa ja julkaissut lukuisia levyjä.

Finlanders

Finlanders on vuosikausia ollut suomalaisen iskelmänmusiikin suosituimpia bändejä. Finkut ovat musiikin rautaisia ammattilaisia, jotka soittavat suurella sydämellä ja ovat ajan hermolla biisivalinnoissaan.

Free Cell

Free Cell on Turun seudun musiikkiopiston oppilasbändinä aloittanut, mutta sittemmin itsenäistynyt bändi. Yhtye on kierrellyt monia baareja ja ravintoloita esitellen repertuaariaan, joka koostuu jazz-vaikutteisesta bluesrockista ja puhtaasta rock'n'rollista.

Freeman & Tammilehto

Leo Freeman ja Seppo Tammilehto ovat Suomen pop-iskelmäviihteessä tehneet pitkät urat, jotka molemmilla jatkuvat edelleen.

Muistorikkaat laulut 70-luvulta ovat mukaansatempaavia. Luvassa nostalgiaa; Kaksi lensi yli käenpesän, Ajetaan tandemilla, Osuuskaupan Jane…

Gunhild Carling & Carling Family

Pitkään odotettu, kaivattu ja rakastettu Carling Family hurmaa taas Vaakahuoneella!

Maailmankuulu JAZZ CIRCUS, jossa vuosia sitten Vaakahuoneen huikean menestyksen saanut perheorkesteri sekä Ruotsin Tanssii Tähtien Kanssa -voittaja Gunhild Carling.

Hilanders

Vuonna 2014 Vaasassa perustettu Hilanders on jännittävä sekoitus suomirockia, rautalankaa ja iskelmää. Hilandersin musiikissa kuuluu kultaisten vuosikymmenten soundi, ja yhtyettä onkin verrattu muun muassa Agentsiin niin Baddingin kuin Sorsakosken ajalta.

Iskelmätyttö Rosa & Antti Saarinen

Rosa & Antti soittavat duona kotimaista vanhempaa ja uudempaa iskelmää ja tanssimusiikkia.

Jay Goeppner & The Urban Crow

Jay Goeppner on chicagolainen kansainvälisesti tunnettu John Lennonin laulujen tulkitsija.  Hän on vieraillut Suomessa The Urban Crown solistina toistakymmentä kertaa.  The Urban Crow on suomalainen Beatles-tribuuttibändi, joka on viitenä vuonna kutsuttu esiintym

Jazz Akatemia - Jazzfestivaalit & workshop 2018

Vaakahuoneen Paviljonki ja Suomen Jazzakatemia ry ylpeänä esittävät:

JJ-Band

JJ-Band on kosketinsoittaja Jaakko Jaksolan perustama 4-miehinen bändi Tampereelta. JJ-Band tekee tanssi- tai juhlaillasta unohtumattoman kokemuksen, soittaen tunnettuja tanssi-, iskelmä-, pop- ja rock-kappaleita monilta vuosikymmeniltä. Ohjelmistossa on kappaleita mm.

Jussi Raittinen & Tapio Kojo

Jussi Raittinen on vakiokasvo Vaakahuoneen kesässä, sekä The Boys -yhtyeensä kanssa että soolona. Tänä kesänä Jussi esiintyy kuitenkin huumoriduona yhdessä Tapio Kojon kanssa, esittäen mm. kantria ja kuplettia, pilke silmäkulmassa.

Kaapo & Zetor

Varsinaissuomalainen Kaapo & Zetor esittää angloamerikkalaisugrilaisia kitaraklassikoita, 60-luvun laulettua poprockia ja rautalankaa.

Kamarikuoro Melos

Tänä vuonna 50-vuotisjuhliaan viettävä turkulainen kamarikuoro Melos perustettiin vuonna 1968.
Kuoroa johtaa kaksi vuotta sitten tehtävään tarttunut musiikkipedagogi Sanna Kola.

Lasse Liemola

Suomen ensimmäinen nuorisoidoli Lasse Liemola on suomalainen iskelmälaulaja. Hän voitti vuonna 1957 kykyjenetsintäkilpailut ja pääsi levyttämään singlen ”Sininen kuu” / ”Kadun aurinkoisella puolella”. Liemola nousi nuorisoidoliksi samana vuonna levytetyllä laulullaan ”Diivaillen”.

Lea Laven

Lea Lavenin maineikas ura on lähtenyt käyntiin jo 60-luvulla 7 Seinähullun veljeksen riveissä. Ensimmäinen levy (Se jokin) on ilmestynyt vuonna 1969 ja sen jälkeen Lea on levyttänyt 21 uutta levyä. Lean hittiputkessa soi mm. Ei oo, ei tuu, Tumma nainen ja Soley soley.

Lisebel & Gafiero

Lisebel & Gafiero duo soittaa perinteisiä, tanssittavia 60-luvun hittejä.

Marco Cucinotta

Marco Cucinotta - musica de Italiana

Marco toimii heinä-elokuussa alkuiltojen hyvän tunnelman tuojana ennen varsinaista pääesiintyjää.

Marianne Kantola

Marianne Kantola on iloinen ja herttainen esiintyjä, joka ottaa kuulijansa huomioon koko sydämellään. Kantola on kokenut iskelmän ja tanssimusiikin laulaja. Hän on tullut tunnetuksi Tangomarkkinoilta ja erilaisilta tanssikeikoilta. Lisäksi Marianne on esiintynyt kokopitkän musikaalin päätähtenä.

Meiju & Juha - UkkopekkaDuo

Höyrylaiva Ukkopekalta tuttu viihdyttäjäkaksikko Meiju & Juha (kuvassa etualalla) jalkautuvat toisinaan myös Vaakahuoneen terassille.

Luvassa takuuvarmaa tanssimusiikkia ja nostalgiaa sylin täydeltä.

 

Pepe Willberg

Pertti ”Pepe” Willberg on aloittanut menestyksekkään muusikonuransa jo 1960-luvun alussa Islanders-yhtyeen komppikitaristina. Tämän jälkeen hän on toiminut muun muassa Jormas ja Pepe & Paradise -yhtyeiden solistina.

Raimond

Kukkahousubändi Mikkelistä on perustettu v. 1964.  Yhtyeen ohjelmisto koostuu etupäässä 60-luvun musiikista (mm. The Beatles, Lenne & The Lee Kings, The McCoys, The Shadows sekä naissolistien - Petula Clark, Peggy Lee, Dusty Springfield, Alma Cogan, The Ronettes, The Shirelles –helmistä).

Ramblers 60's Band

Ramblers 60's Band soittaa nimensä mukaisesti 60-luvun nostalgista iskelmä-ja pop-musiikkia. Rautalanka näyttelee ohjelmistossa vahvaa osaa. Vanhoja hittejä mm. yhtyeiltä Shadows, Spotnicks, Violents, Sounds ja Agents.

Rungon Kamari- ja tanssiorkesteri

Rungon kamariorkesteri syntyi 2002 Pyökärin Masan kamarissa Piikkiön Rungossa. Soittajien juuret ovat Piikkiöläisessä savessa, ainostaan kitaristi Antti Kemi on loimaalainen.

Salonkiorkesteri Timbuktu

Salonkiorkesteri Timbuktu on vuonna 2014 perustettu herrasmiesorkesteri, jonka musiikillinen tyylisuunta seikkailee rohkean kaihoisasti kaukokaipuun maisemmissa unohtamatta reippaan rahvaanomaisia iskusäveliä vuosien varrelta.

Sanaa Sana

Vaakahuoneen kesäkuun musiikki tulee Tansaniasta, Afrikasta. Sanaa Sana on afrikkalaista tanssimusiikkia esittävä ryhmä, jonka energisistä esityksistä saimme nauttia Vaakahuoneella edellisen kerran vuonna 2013.

Sunny Side Swing Band

”ESITTELYVUOROSSA SUNNY SIDE SWING BAND”

Sunny Side Swing Band on  vuonna 2011 aloittanut viikoittaisen harjoittelunsa Turussa.
Vuoden 2013 syksyllä orkesteri rantautui Naantaliin ja toimii siellä virallisesti myös Naantalin opiston yhtenä kurssiryhmistä.

Tammer-Hanurit

Muistojen vuosikymmenet soivat

Tanssiorkesteri UusiQ

Tanssiorkesteri UusiQ on perustettu vuonna 2014. Soittajista osalla on pitkä historia orkestereissa.
Orkesteriin kuuluvat:
Markku Haapanen, kitara ja laulu
Timo Lindroos, Rummut ja laulu
Noora Björgroth, Basso

Teatteri Muste

Teatteri Muste: Kaikki kuninkaan naiset

Musiikkinäytelmä joka koskettaa sydäntä, mieltä ja sielua.

Mukaansa tempaiseva esitys sisältää kohtauksia Elviksen elämästä ja versioita hänen parhaista lauluistaan.

The Aqua Barons (GREEK)

The Aqua Barons were formed in January 2010 in Corinth, Greece.

Their love for traditional Cali surf sound and 60's rock n' roll, all played through vintage Mosrite and Fender guitars and amps is their trademark!

The Braggarts

The Braggartsin ohjelmiston pohjana on erityisesti moniäänisesti laulettu Beatlesmusiikki ja Elvis sekä niitä täydentävät saksofonilla väritetyt latinorytmit ja balladit.  Yhtye tarjoaa kuulijoilleen nostalgisen musiikillisen tuulahduksen kultaiselta 60-luvulta.

The First

Lefa Kiviharju, Suntsi Järvinen, Teukka Grönroos ja Mauke Vihavainen perustivat bändin vuonna 1964. Nimi The First keksittiin uuden vuoden aattona 1965, jolloin bändi esiintyi Kerho Ykkösessä radion suorassa lähetyksessä. Ohjelman seurauksena bändin keikkakalenteri täyttyi nopeasti.

The Hush

The Hush on Turun seudun ahkerimmin keikkailevia R&B -kokoonpanoja. Yhtye on yhtä kotomaan niin pubeissa kuin ravintoloissakin, konserteissa, klubeilla ja festivaaleilla, sisällä ja ulkona. Yhtye soittaa pehmeitä balladeja, vauhdikasta rokkia ja kaikkea siltä väliltä.

The Nordbeat

The Nordbeat on vuonna 1994 Kuopiossa perustettu pankkimiesten bändi, joka aluksi soitti etupäässä pankin ja yhteistyökumppaneiden erilaisissa tilaisuuksissa. Bändin nimi oli aluksi MeRitarit, mutta pankkifuusioiden myöstä nimeksi ristittiin v. 2004 Liverpoolissa Nordbeat.

The Old Stars

The Old Stars on viisimiehinen 60-luvun rock-pop orkesteri, joka perustettiin vuonna 1993 ja joka on siitä asti keskeytyksettä jatkanut toimintaansa, välillä hieman kokoonpanoaan muuttaen. Yhtyeen nimi kertoo sen, mistä yhtyeen musiikissa jo alussa oli kysymys.

The Sounds

Vuonna 1961 perustettu The Sounds on Suomen ensimmäisiä kitarayhtyeitä. Yhtye teki ensimmäiset radionauhoituksensa jo vuodenvaihteessa 1961–1962, ja joululomalla tammikuussa 1963 tehtiin ensimmäinen levy "Emma/Mandschurian Beat”.

The Spiders

The Spiders heidän omin sanoinsa:

Kaikki alkoi Norssissa syksyllä 1961. Silloin haitaria soitti nykyinen basistimme Kai Kivikoski, kitaraa Timo Venho sekä Hannu Jalonen, ja rumpuja Mauri Lipokoski.

Tina Harlem Jazz Band

TINA HARLEM JAZZ BAND soittaa 1920-30 luvun jazzia.

Klubimaista, tiivistä tunnelmaa.

Hyvää jazzia ja iloisia ihmisiä tanssimassa!

Tinos

Tinos tarjoilee autenttista sixties-musiikkia

Tommi Läntinen

Tommi Läntisen muusikonura alkoi 80-luvulla Boycott sekä Fabrics-yhtyeiden solistina.Vuonna 1994 Tommi vaihtoi laulukielen kotimaiseksi ja aloitti keikkailun sekä levyttämisen omalla nimellään.Ensimmäinen ja hyvin menestynyt Veijareita ja pyhimyksiä -soololevy julkaistiin samana

TRIpOlaari Urkutrio

TRIpOlaari soittaa viihdyttävää, kuunneltavaa ja tanssittavaa musiikkia. Sävelmiä jazz-musiikin alkuajoilta kotimaisuutta unohtamatta.

Twist'n'Shout & Hogganes

Jyvässeudulta kotoisin oleva kymmenisen vuotta toiminut ja nelimiehinen Twist’n’Shout (kuvassa yllä) esittää tukevalla otteella lähinnä Beatles-musiikkia sekä 60-luvun hittejä.

Universe

Universe on helsinkiläinen melodinen rock-bändi, joka esittää omien hienojen sävellystensä lisäksi mm. tulkintoja Bon Jovin ja Scorpionsin biiseistä.

Vanaja

Vanaja on perustettu vuonna 2009. Kaikki soittajat ovat olleet mukana useissa muissa kokoonpanoissa – muutamat jo 1960-luvulta lähtien.

Iskelmä-ja tanssimusiikkia, rautalankaa ja rockia. Koti-ja ulkomaisten bändien coverbiisejä.

Walker Group

Walker Group on blues-, rock-, country- ja soul- musiikin hengessä toimiva kokoonpano.

Kokoonpano 1965-1968: