Tietoa esiintyjistä

Pentti-Oskari Kankaan 7 Seinähullua veljestä

Legendaariset Seitsemän Seinähullua Veljestä ovat esiintyneet yhtäjaksoisesti tänä vuonna jo uskomattomat 52 vuotta.

Antti Sarpila

Antti Sarpila on yksi harvoja kansainvälisesti tunnettuja jazzmuusikoitamme. Kotimaa on edelleen Suomi, mutta estradina koko maapallo. Antti on nykyään kysytty solistivieras jazzympyröissä eri puolilla maailmaa.

Calling Elvis

Calling Elvis koostuu 60-luvun turkulaisbändien jäsenistä ja he esittävät nimensä mukaisesti Elviksen musiikkia.

Chimi Finlatin Band

Chimi Finlatin Band on iloista ja viihdyttävää musiikkia soittava latinoyhtye, joka toimii yhtenä kesän House-bandeistamme.

Chimi - Laulaja, Kitara
Leandro - Piano
Victor - Kongat
Carlos - Rummut

DJ Goodblood & Kachao Man

Dj Goodblood on yksi Suomen aktiivisimmista latino- ja afromusiikkiin erikoistuneista levynsoittajista.

Lasse Liemola

Suomen ensimmäinen nuorisoidoli Lasse Liemola on suomalainen iskelmälaulaja. Hän voitti vuonna 1957 kykyjenetsintäkilpailut ja pääsi levyttämään singlen ”Sininen kuu” / ”Kadun aurinkoisella puolella”. Liemola nousi nuorisoidoliksi samana vuonna levytetyllä laulullaan ”Diivaillen”.

Marianne Kantola

Marianne Kantola on iloinen ja herttainen esiintyjä, joka ottaa kuulijansa huomioon koko sydämellään. Kantola on kokenut iskelmän ja tanssimusiikin laulaja. Hän on tullut tunnetuksi Tangomarkkinoilta ja erilaisilta tanssikeikoilta. Lisäksi Marianne on esiintynyt kokopitkän musikaalin päätähtenä.

Meiju & Juha - UkkopekkaDuo

Höyrylaiva Ukkopekalta tuttu viihdyttäjäkaksikko Meiju & Juha (kuvassa etualalla) jalkautuvat toisinaan myös Vaakahuoneen terassille.

Luvassa takuuvarmaa tanssimusiikkia ja nostalgiaa sylin täydeltä.

 

Pepe Willberg

Pertti ”Pepe” Willberg on aloittanut menestyksekkään muusikonuransa jo 1960-luvun alussa Islanders-yhtyeen komppikitaristina. Tämän jälkeen hän on toiminut muun muassa Jormas ja Pepe & Paradise -yhtyeiden solistina.

Raimond

Raimond perustettiin vuonna 1964 ja se oli yksi Mikkelin maineikkaimmista 1960-luvun bändeistä.  Yhtye löytyy mm. vuonna 2002 ilmestyneestä teoksesta Jee, Jee, Jee - suomalaisen rockin historia.

Rosa & kumppanit

Rungon Kamari- ja tanssiorkesteri

Rungon kamariorkesteri syntyi 2002 Pyökärin Masan kamarissa Piikkiön Rungossa. Soittajien juuret ovat Piikkiöläisessä savessa, ainostaan kitaristi Antti Kemi on loimaalainen.

The Aqua Barons (GREEK)

The Aqua Barons were formed in January 2010 in Corinth, Greece.

Their love for traditional Cali surf sound and 60's rock n' roll, all played through vintage Mosrite and Fender guitars and amps is their trademark!

The First

Lefa Kiviharju, Suntsi Järvinen, Teukka Grönroos ja Mauke Vihavainen perustivat bändin vuonna 1964. Nimi The First keksittiin uuden vuoden aattona 1965, jolloin bändi esiintyi Kerho Ykkösessä radion suorassa lähetyksessä. Ohjelman seurauksena bändin keikkakalenteri täyttyi nopeasti.

The Nordbeat

The Nordbeat on vuonna 1994 Kuopiossa perustettu pankkimiesten bändi, joka aluksi soitti etupäässä pankin ja yhteistyökumppaneiden erilaisissa tilaisuuksissa. Bändin nimi oli aluksi MeRitarit, mutta pankkifuusioiden myötä nimeksi ristittiin v. 2004 Liverpoolissa Nordbeat.

The Old Stars

The Old Stars on viisimiehinen 60-luvun rock-pop orkesteri, joka perustettiin vuonna 1993 ja joka on siitä asti keskeytyksettä jatkanut toimintaansa, välillä hieman kokoonpanoaan muuttaen. Yhtyeen nimi kertoo sen, mistä yhtyeen musiikissa jo alussa oli kysymys.

The Spiders

The Spiders heidän omin sanoinsa:

Kaikki alkoi Norssissa syksyllä 1961. Silloin haitaria soitti nykyinen basistimme Kai Kivikoski, kitaraa Timo Venho sekä Hannu Jalonen, ja rumpuja Mauri Lipokoski.

Tinos

Tinos perustettiin vuonna 1965, bändi keikkaili koulubileissä ja tanssipaikoilla ja nautti suurta suosiota Läntisellä Uudellamaalla.

Vanaja

Vanaja on perustettu vuonna 2009. Kaikki soittajat ovat olleet mukana useissa muissa kokoonpanoissa – muutamat jo 1960-luvulta lähtien.

Iskelmä-ja tanssimusiikkia, rautalankaa ja rockia. Koti-ja ulkomaisten bändien coverbiisejä.

Walker Group

Walker Group on blues-, rock-, country- ja soul- musiikin hengessä toimiva kokoonpano.

Kokoonpano 1965-1968: